UDHZUES për blerësin

A është e sigurt të blini përmes UsedCarKorea.net?

Po, Ne kemi eksportuar pjesë auto për më shumë se 40 vende për 30 vjet, kështu që ju mund ta blini atë me besim. Për më tepër, ne kemi paguar shërbimin e plotë të inspektimit për konsideratën tuaj.

Cili është ndryshimi midis UCKA dhe UCKN?

UÇKA është një platformë që ju mundëson të nxirrni në ankand makina me a model vit dhe disa defekte me një çmim të ulët, ndërsa UCKN është një platformë që ju lejon të blini produkte më të mira direkt nga shitësit e rregullt të makinave të përdorura pa ankand.

Rrjeti Used Car Korea eksporton drejtpërdrejt?

Rrjeti Used Car Korea vepron vetëm si një platformë për të lidhur eksportuesit dhe importuesit dhe nuk eksporton drejtpërdrejt.

Cilat gjuhë mbështesin agjentët ndërkombëtarë?

Kryesisht anglisht, megjithatë, ne ofrojmë shërbime në anglisht, spanjisht dhe rusisht.

HAPI 1. LISTA E KARRKIMIT

 1. K SERKIMI I AUTOMJETIT P YR TRE INTERESUAR

Ju mund të kontrolloni me lehtësi shumë makina në platformën tonë. Ju mund të merrni informacion në lidhje me një makinë që dëshironi të blini. Ju lutemi plotësoni formularin, "Kontaktoni Tregtarin" për t'u paraqitur dhe lidhur me një nga agjentët tanë ndërkombëtarë.

 

 1. Regjistrohuni si blerës

Para se të kërkoni kuotën e plotë, duhet të regjistroheni. Ju lutemi regjistrohuni dhe identifikohuni për të kërkuar kuotim të plotë në secilën faqe të listimit.

 

 1. KONTROLLONI CITIMIN TUAJ

Agjenti ynë ndërkombëtar do të ofrojë kuotën përfundimtare e cila përfshin çmimin e automjetit, ngarkesën dhe tarifën shtesë përmes emailit dhe çfarë aplikacioni keni regjistruar gjatë regjistrimit të anëtarëve.

HAPI 2. PAGESA

 1. SHKARKO FATUREN

Pasi të vendosni të blini një makinë, shkarkoni faturën në "Llogaria ime" dhe sigurohuni që të keni informacionin e çmimit dhe shënimet në lidhje me makinën tuaj. Nëse dëshironi të redaktoni informacionin, ju lutemi kontaktoni stafin tuaj. Automjeti do t'ju rezervohet për 3 ditë pune.

 

 1. PAGUAJ P FORR MAKIN TUAJ

Transferoni paratë në llogarinë bankare të USEDCARKOREA.NET brenda 3 ditëve të punës.

Pasi të jetë kryer pagesa, ngarkoni certifikatën e pagesës në "Llogaria ime" ose mund t'ia dërgoni stafit tonë në mënyrë që ta ngarkojmë atë në sistemin tonë.

Nëse pagesa juaj nuk bëhet brenda datës së caktuar, rezervimi juaj do të anulohet automatikisht dhe do të ekspozohet përsëri në platformën tonë (요청 요청)

 

*Kujdes*

Ne pranojmë vetëm transfertat bankare T/T (Transferimi Telegrafik) dhe Paypal.

Ne pranojmë pagesa vetëm në dollarë amerikanë.

Kjo është llogaria e vetme bankare e kompanisë sonë në Kore për pagesë.

  Ju lutemi mos i dërgoni paratë tuaja në ndonjë llogari tjetër bankare për të siguruar pagesën tuaj.

Blerësi është përgjegjës për të gjitha tarifat bankare.

Ju lutemi kontrolloni numrin e llogarisë kur dërgoni para

 

 1. NDPLRMARR PARAPRANN E BANKS

Pas dërgimit të parave, ngarkoni faturën bankare në "Llogaria ime" Ose mund t'ia dërgoni stafit tonë në mënyrë që ta ngarkojmë në sistemin tonë. Pas marrjes së pagesës, rezervimi juaj do të përpunohet në hapin tjetër, transporti.

HAPI 3. Transporti

 1. KONTROLLO ORAIN E DERGIMIT

Pasi të ketë përfunduar pagesa, merrni orarin e transportit për dorëzimin e automjetit tuaj.

Pasi të jetë planifikuar, informacioni i transportit do të azhurnohet në "Llogaria ime".

 

 1. Dërgesa & Konfirmim B/L

Pasi të jetë konfirmuar data, mund të kontrolloni draftin B/L në "Llogaria ime".

Ju lutemi kontrolloni informacionin me kujdes dhe kërkoni ndryshim nëse informacioni është i pasaktë.

Pas kontrollimit të Draft B/L, Nëse nuk keni nevojë për B/L origjinale, ne do ta ngarkojmë kopjen në "Llogaria ime". Pastaj B/L Origjinale do të lëshohet më në fund dhe USEDCARKOREA.NET do të dërgojë B/L tuaj nëpërmjet DHL.

B/L është një dokument SHUM i rëndësishëm kur merrni një makinë, ju lutemi Mbani kasafortën tuaj B/L.

HAPI 4. KJRKONI ME MAKIN TUAJ!

 1. MERRNI Makinën TUAJ

mund të kontrolloni datën e parashikuar të mbërritjes. kur makina juaj mbërrin në port,

ne do t'ju njoftojmë pastaj shkoni në port, mund të ndiqni procesin doganor.

Pas procesit doganor, kënaquni me makinën tuaj!

 

 1. SI T TO RAPORTON ÇSSHTJEN

Nëse vëreni ndonjë problem me mbërritjen e automjetit tuaj, ju lutemi na kontaktoni direkt në USEDKOREA.NET.

 

Mos e çmontoni ose rregulloni atë. Kur motori/transmetuesi nuk punon në vendin e mbërritjes, MOS e çmontoni ose rregulloni atë. Thjesht bëni një video dhe paraqisni një kërkesë menjëherë.

Nëse automjeti është çmontuar plotësisht, pjesërisht ose tashmë i fiksuar, ne nuk marrim pjesë në zgjidhjen e kërkesës. Ju keni 2 ditë (48 orë) pasi të keni mbledhur automjetin për të raportuar çështjet e automjetit tuaj.

A mund të më tregoni në çfarë gjendje është automjeti?

Ne ofrojmë fotografi të detajuara dhe (video ose youtube) të automjetit për të ndihmuar në vendimin tonë për blerje

A ofrohen çelësat rezervë?

Varet. Nëse nuk gjeni çelësa rezervë në ndarjen e dorezave të automjetit, atëherë ato nuk ofrohen. Ju do të jeni përgjegjës për bërjen e kopjeve kur të merrni automjetin.

A mund të kontrolloj informacionin në lidhje me historinë e aksidentit?

Ju mund të kontrolloni historinë e aksidentit në secilën faqe të listimit bazuar në informacionin e ofruar nga furnizuesi. Sidoqoftë, nëse aplikoni për një shërbim shtesë, me vlerë 99 USD, ekipi ynë i inspektimit do të kontrollojë dhe vlerësojë në detaje historinë e aksidentit.

A ka komision blerës?

Nuk ka asnjë tarifë shërbimi për UsedCarKorea.net, por uckAuction.com ka një tarifë shërbimi ankandi e cila ndryshon në varësi të çmimit të automjetit.

A përfshin çmimi në faqen e internetit të UCK -së kosto shtesë si tarifat e ngarkesave të mallrave, taksat dhe detyrimet, etj?

Jo, këto tarifa nuk përfshihen në çmimin tonë. Çmimi në faqen e internetit i referohet vetëm çmimit të automjetit. Tarifa e ngarkesës duhet t'i shtohet çmimit kur blini automjetin nga ne. Pas marrjes së automjetit, ju do të jeni përgjegjës për pagesën e kostove të pastrimit të portit, detyrimet e importit, taksat dhe çdo tarifë shtesë të kërkuar nga vendi juaj ose porti i shkarkimit.

Cilat janë opsionet e pagesës?

Pagesa bëhet përmes një transferimi bankar ose Paypal në llogarinë e Rrjetit Used Car Korea. Ne nuk pranojmë pagesa të pjesshme, kartë krediti në këtë moment.

Kush është përgjegjës për pagesën e tarifës së transferit bankar?

Blerësi është përgjegjës për të gjitha tarifat bankare. Ju lutemi konfirmoni koston e kësaj pagese me bankën tuaj para se të mbyllni marrëveshjen e blerjes me stafin tonë.

Sa kohë duhet që transferimi bankar të transferohet në llogarinë tonë?

Të paktën tre ditë pune të pasqyruara në llogarinë tonë bankare. Ju lutemi referojuni më poshtë informacionit tonë bankar:

 • Emri i Bankës: KOOKMIN BANK
 • Depozituesi: RRJETI I PEDRDORUAR I CAREA CAREA
 • Regjistrimi i Biznesit #: 658 -87 -02069
 • Lloji i Depozitës: DEPOZITA E KURRENCS SE HUAJ
 • Llogaria #: 926168 - 11 - 017115
 • Kodi SWIFT: CZNBKRSE
 • Adresa e Bankës: 26 Gukjegeumyung-ro 8-gil Yeongdeungpo-gu Seul, Kore (ZIP 07331)

A mund të më jepni një faturë për pagesën time?

Jo, ne nuk japim fatura. Remitanca bankare siguron një regjistrim zyrtar me shkrim të transaksionit të pagesës si për blerësin ashtu edhe për shitësin.

Po sikur të mos gjej një makinë që dua nga platforma?

Nëse plotësoni "Makinën e Përdorur me porosi" në informacionin e automjetit që kërkoni, ekipi i shitjeve vendase do ta gjejë artikullin dhe do t'ia dorëzojë klientit sa më shpejt të jetë e mundur. Porosia e personalizuar mund të blihet me çmimin e rezervuar, por do të ketë një tarifë të porosisë me porosi.

Jam i interesuar per pjeset e perdorura te makinave?

Nëse plotësoni informacionin e pjesëve që dëshironi në "Pjesët e përdorura të automjeteve", agjenti ndërkombëtar do t'ju kontaktojë për informacione të mëtejshme.

A është informacioni i përcjelljes i disponueshëm për anijen e transportit?

Fatkeqësisht, ne nuk jemi në gjendje të japim këtë informacion.

Pse ka ndryshime dhe vonesa në dërgimin?

Këto ndryshime po bëhen nga kompanitë e transportit detar. Ne nuk kemi të drejtë të ndërhyjmë në vendimet e tyre.

Sa kohë do të duhet që anija e transportit të arrijë në portin tim?

Ne bëjmë çmos për të dërguar automjetin tuaj në mënyrë që ju ta merrni atë në kohën e duhur. Në varësi të vendit, normalisht duhen nga 55-90 ditë për të arritur në portet e përcaktuara. Ju lutemi vini re se ato janë vlerësime të bazuara në përvojën tonë të kaluar dhe nuk janë të garantuara.

Sa kushton Transporti?

Kostot e transportit ndryshojnë në varësi të vendit, portit, metodës së transportit një enë të tillë Ro-Ro dhe madhësisë së një makine. Nëse përdorni kuotimin falas pranë faqes së detajuar, ne do të kontrollojmë koston e përafërt të transportit dhe do t'ju përgjigjemi. Para se të kërkoni kuotim të plotë, ju lutemi kontrolloni dyfish çmimin dhe kushtet e secilës listë për të kursyer kohën tuaj.

A mund të shoh nëse automjeti im e ka kaluar inspektimin e tij?

Një PDF e certifikatës së inspektimit të automjetit tuaj do të ngarkohet në llogarinë tuaj të internetit sapo të jetë marrë nga agjencia e inspektimit. Sidoqoftë, ne paguajmë shtesë për inspektimin e automjetit, vlera 99 USD

Si i marr dokumentet e kërkuara për import?

Nëse e kërkoni atë tek stafi, ne do t’ju ​​dërgojmë përmes DHL. Më shumë informacion mbi dokumentet shtesë janë në dispozicion në faqen e internetit të "Shërbimit shtesë".

Si mund të aplikoj sigurimin e transportit?

Nëse ju kërkoni, ne gjithashtu do të vazhdojmë me sigurimin e transportit.

Çfarë dokumentesh duhet të marr nga UCKA në lidhje me dërgesën time?

Ju, si importues, supozohet të merrni dokumentet e mëposhtëm:

 • Fatura e ngarkesës (B/L)
 • Dokument sigurimi (nëse blerja juaj është CIF)
 • Certifikata e Eksportit (e quajtur edhe formulari "Certifikata e Çregjistrimit" ose "Anulimi i Regjistrimit")
 • Faturë komerciale
 • Nëse qeveria juaj kërkon, ne gjithashtu do t'ju dërgojmë sa vijon:
 • Certifikata e inspektimit
 • Leja e eksportit (e quajtur edhe "Fatura e hyrjes")

E rëndësishmja, ndryshon nga vendi, prandaj ju lutemi kontrolloni dokumentet e nevojshme para se të blini me agjentë ndërkombëtarë.

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

Për ndihmë të mëtejshme, ju lutemi dërgoni kërkesën tuaj për kuotim në secilën faqe të listimit. Agjenti ynë ndërkombëtar do t'i përgjigjet kërkesës suaj më herët.

Qasje e shpejtë!

Instaloni aplikacionin celular
×