A JU SHKURTUAR?

Shërbimi i Përdorur i Ankandit Car Korea siguron një inspektim të detajuar dhe profesional të makinave dhe kamionëve nga tekniku ynë me përvojë. Ky shërbim do t'ju ndihmojë të kuptoni kushtet e automjetit para blerjes. Shikoni më shumë informacion mbi këtë shërbim më poshtë!

 • Shërbimi i inspektimit
 • Tarifa e Dokumentit
 • Konvertimi i karburantit.
 • Transporti i kontejnerëve
 • Pajisje të makinave

Për informacione të mëtejshme, ju lutemi kërkoni shërbime shtesë dhe kërkojini agjentit ndërkombëtar në Formularin e Tregtarëve të Kontaktit të secilës listë.

Çfarë do të inspektohet dhe raportohet?

  • Informacioni bazë i shkruar në faqe.
  • Shasia nr. (VIN)
  • Gjendja e jashtme e trupit
  • Statusi i korrozionit nën trup
  • Gjendja e punës së motorit
  • Statusi i punës së transmetimit
  • Gjendja e funksionimit të sistemit të frenave
  • Opsionet e statusit të punës - A/C, 4WD
  • Audio, çelësi i dritares, statusi i punës i Sunroof
  • Fotografi shtesë nëse ka ndonjë problem serioz ose ndryshim domethënës.

Lloji i automjeteve në dispozicion për inspektim

• Shërbimi i Inspektimit është VETYM i disponueshëm për makina dhe kamionë nën 1.4 ton brenda zonës së inspektimit.
• Autobusët, kamionët e mëdhenj ose artikujt e pajisjeve nuk janë në dispozicion për inspektim.

Si të kërkoni një inspektim?

Zgjidhni një automjet dhe rezervoni atë. Kërkoni një inspektim tek agjenti ndërkombëtar dhe merrni faturën e tarifës së Inspektimit. Pasi të paguani tarifën, do të merrni raportin brenda 5 ditëve të punës.

Pagesa

Ju do të merrni një faturë të tarifës së Inspektimit, 99 dollarë dhe do t'ju duhet të paguani tarifën para se të merrni inspektimin.

Kushtet e pagesës: T/T në llogarinë bankare të Used Car Korea të Përdorur ose PayPal
*Pagesa do të bëhet para inspektimit.

E RËNDËSISHME:

Ndërsa kujdesemi për inspektimin për t'ju dhënë një përvojë të besueshme dhe të rehatshme të blerjes, ka disa përjashtime që duhet të dini.

Ju lutemi shikoni më poshtë:
1-Makinë/automjet i dëmtuar rëndë
Mosfunksionim 2-4WD
3-Informacion i pasaktë i automjetit, të tilla si: Vëllimi i motorit, VIN Nr, opsionet/veçoritë
4-Shiten makina/automjete

Kufizimi i përgjegjësisë

Ky Raport i Inspektimit të Automjeteve i kontrolluar nga Rrjeti Used Car Korea është vetëm për referencën e klientit i cili synon të njoftojë detajet e statusit të punës të automjetit në kohën e inspektimit. Ju lutemi vini re se ky raport do të përshkruante gjendjen aktuale në kohën e inspektimit në vendin e lokacionit megjithatë nuk do të garantonte ndonjë cilësi ose gjendje të ardhshme. Kur automjeti shitet, ai do të shitet "AS-IS" në statusin e tyre aktual pa asnjë garanci ose garanci të cilësisë së ardhshme.

Faleminderit shumë për blerjen tuaj në Used Car Korea Network. Pasi makina të dërgohet përmes anijes, Used Car Korea Network dërgon dokumentin e transportit përmes DHL. Për të shpejtuar shërbimin tonë, Used Car Korea Network ka një udhëzues për sigurimin e dokumenteve. Dokumentet bazë si B/L, Fatura do të dërgohen automatikisht pa tarifë shtesë si më parë, megjithatë dokumentet shtesë përveç dokumenteve bazë do të dërgohen me kërkesë të klientit me tarifa shtesë. Ju lutemi referojuni detajeve më poshtë.

Dokumenti bazë do të dërgohen pa pagesë shtesë.

 • Fatura e ngarkesës origjinale
 • Fatura Tregtare & Lista e Paketimit
  * Ne nuk ju dërgojmë CI Ju mund ta shkarkoni skedarin CI në faqen tuaj të porosisë direkt. Në vende të caktuara Fatura Tregtare nuk kërkohet. Në raste të tjera, Fatura Tregtare është e nevojshme për zhdoganimin. Vendet e mëposhtme NUK kanë nevojë të paraqesin dokumente CI:
  Kili, Gana, Ruanda, Republika Demokratike e Kongos, Tanzania, Mianmar, Ishujt Marshall, Vanuatu, Kamboxhia Nëse jeni në ndonjërin nga këto vende dhe keni nevojë për një skedar CI, ju lutemi kontaktoni dhe kërkoni dokumentin nga Stafi i CS Politikat që lidhen me Faturën Komerciale janë subjekt i ndryshimeve në varësi të rregullave vendore të Importit
 • Kopja Bardhë e Zi e Certifikatës së Anulimit të Titullit
  i disponueshëm vetëm me kërkesë të klientit (* Ky është dokument i ngjashëm me qëllim i Titullit.)

Dokument shtesë:  do të dërgohet sipas kërkesës me tarifë shtesë.

  • Kopja me ngjyra e Certifikatës së Anulimit të Titullit (Jo Origjinal): 100 USD
  • Anglishtja e përkthyer Kopja e Titullit Anulimi (Jo Origjinal): 100 USD
  • Certifikatë Eksporti në Anglisht (pa origjinal): 100 USD
  • Certifikata e Origjinës (Origjinale): 100 USD
  • Dokumente të tjera (Origjinale ose Kopje): 100 USD
   * Duhet të kërkohet para blerjes
 • E RËNDËSISHME:
  Një dokument i quajtur "Titulli" (Certifikata e Titullit) nuk mund të jetë ekzistues dhe nuk mund të sigurohet në proces.
  Meqenëse "Titulli Origjinal" duhet t'i paraqitet qeverisë për qëllime të çregjistrimit, nuk ka "Titull Origjinal" dhe Rrjeti i Karit të Përdorur të Koresë nuk mund ta sigurojë këtë titull. "Certifikata e Anulimit të Titullit" (versioni i kopjes me ngjyra) është një dokument i lëshuar nga qeveria vendore i cili dëshmon faktin se automjeti është çregjistruar ligjërisht në Kore dhe miratuar për eksport. Të gjitha dokumentet e lëshuara nga qeveria janë dokumente elektronike. Nuk ka pulla fizike mbi të.
  Anulimi i Titullit, Certifikata e Eksportit, Certifikata e Origjinës dhe dokumente të tjera nuk kanë vulë fizike, sepse dokumentet lëshohen në mënyrë elektronike. Nëse zyra juaj doganore kërkon dokumente me vulë fizike, tregoni këtë faqe dhe shpjegoni. Të gjitha dokumentet e lëshuara nga qeveria janë dokumente elektronike. Nuk ka pulla fizike mbi të.

Konvertimi i karburantit (LPG në benzinë)

Ju mund të keni vënë re se shumë sedanë në Korenë e Jugut përdorin LPG (Liquid Petroleum Gas). YF Sonata dhe K5 LPi janë shumë të njohura në Korenë e Jugut, pasi LPG është shumë më e lirë se benzina në Kore. Prandaj Prodhuesit Koreanë, Hyundai dhe Kia kanë zhvilluar motorë LPG gjatë një kohe të gjatë dhe tani ata kanë rritur cilësinë e tyre më të lartë të llojit të ri të motorit, të quajtur LPi (Liquid Propane Injection). Motorët LPi injektojnë LPG drejtpërdrejt në motor si një motor GDI (Injektim i drejtpërdrejtë i benzinës). Pra, ka efikasitet dhe fuqi më të mirë të karburantit sesa motorët LPG që avullojnë gazin në motor. Për më tepër, LPi nuk ka problem ndezjeje i cili ishte një nga ankesat kryesore të motorëve LPG.

Motorët LPi janë instaluar në Hyundai NF Sonata, YF Sonata, Avante, Kia Lotze dhe K5 që nga viti 2004. Këto makina ishin shumë të zakonshme në Kore, ato u përdorën kryesisht për të qenë makina taksi, makina me qira dhe automjete me aftësi të kufizuara. Meqenëse motorët LPi dhe GDi janë të ngjashëm me njëri -tjetrin, shumë klientë jashtë shtetit preferojnë të konvertojnë sistemin e karburantit nga LPG në Benzinë ​​dhe të gëzojnë përfitimet e çmimeve të makinave. Konvertimi i karburantit (LPG në Benzinë) është një nga veprat më të zakonshme për eksportimin e makinave. Ju mund të merrni konvertimin e karburantit (LPG në Benzinë) me çmim të arsyeshëm me RRJETIN E PEDRDORUAR TAR CAREA CAREA

Shërbimi përfshin:

-Zëvendësimet për pjesët e lidhura të karburantit: Rezervuari i karburantit, tubat e karburantit dhe Pompa e karburantit, etj.

-Ndryshimi i cilësimeve të ECU nga LPi në Benzinë

-Përdorimi ekskluziv i Pjesëve Origjinale Hyundai ose Kia

- E aplikueshme models: Hyundai YF Sonata (2009-2015), NF Sonata (2004-2009), Avante (2010-2015), KIA K5 (2010-2015), K7 (2010-2015), Lotze (2005-2010)

Rezervuari i karburantit injektor Ndërruesi i rezervuarit të karburantit Çelësi i dorëzimit të tubave Trimja e dorëzimit të tubave Trim i brendshëm Trim Trunck Interior Trim ECU ResetECU Rivendosja e marrjes Mainfold Mbështjellësi i ngrohjes i marrjes Maintold. Mbrojtësi i nxehtësisë Tubi i karburantit

Ju lutemi merrni një kuotim të plotë të LPG për Benzinë ​​nga një agjent ndërkombëtar.

Dëshironi të kurseni koston e transportit?

Transporti me kontejnerë është mënyra më e sigurt dhe efikase për të kursyer koston e transportit. Thjesht zgjidhni artikujt që dëshironi në Used Car Korea Netwrok dhe kërkoni nga stafi ynë që të trajtojë të gjitha ato artikuj në emër tuaj. Ne do të mbledhim të gjithë sendet që ju nevojiten në Oborrin e Kontejnerit dhe do t'i dërgojmë ato në mënyrë të sigurt në enë.
I gjithë transaksioni do të kalojë përmes shërbimit të Rrjetit Used Car Korea! Dhe do të merrni një mbështetje të plotë të klientit gjatë gjithë marrëveshjes! Mos u shqetësoni, por relaksohuni.

PROCESI

01 Pyetni agjentin ndërkombëtar me artikuj të shumtë.
02 Kontrolloni disponueshmërinë dhe informacionin e artikullit.
- Merrni çmimin përfundimtar nga shitësit.
- Kuotoni të gjithë koston e transportit në portin tuaj.
- Trajtimi i dokumenteve të transportit.
03 Konfirmo për të blerë dhe dërguar para.
04 Rrjeti i Përdorur i Makinave të Koresë mbledh të gjitha sendet që secili shitës i dërgon në mënyrë të sigurt në enë.
05 Transporti me anije kontenierësh
06 Merrni më në fund enën në portin tuaj!

përfitimet

Kurseni koston e transportit! Transporti me kontejnerë është zakonisht 20% -30% më i lirë se transporti Ro Ro.

Përdorni Used Car Netwrok Korea si agjentin tuaj! Ne do të punojmë për ju si agjenti juaj këtu nga trajtimi i parave, aranzhimi i transportit, trajtimi i dokumenteve dhe madje edhe verifikimi i informacionit!

Merrni marrëveshjen më të mirë nga furnizuesit koreanë!  Rrjeti Used Car Korea do të zbulojë çmimin më të mirë nga secili furnizues.

Paketa e aksesorëve

 • Transportues çatie & Shkallë 250 USD
 • Set i plotë Chrome 150 dollarë
 • DVD + Monitor me pamje të pasme 300 USD

Keni nevojë për më shumë ndihmë?

Për ndihmë të mëtejshme, ju lutemi dërgoni kërkesën tuaj për kuotim në secilën faqe të listimit. Agjenti ynë ndërkombëtar do t'i përgjigjet kërkesës suaj më herët.

Qasje e shpejtë!

Instaloni aplikacionin celular
×