MIRC SE VINI N THE UsedCarKorea.Net

E themeluar në 1994 me një oborr të vetëm shpëtimi në Icheon City Korea e Jugut, fillimisht KOREA AUTO. LTD është rritur në një udhëheqës global dhe burimi kryesor për automjetet dhe pjesët e automjeteve të përdorura në internet lançoi një platformë të re, duke lidhur blerësit globalë dhe shitësit koreanë në një platformë tregu.

Përpara se të dalim para vetes, ne duam t'ju mirëpresim në UsedCarKorea.Net Ndërsa asgjë nuk mund të zëvendësojë përvojën në vend. Ne ju vlerësojmë që keni marrë kohë sot për të vizituar faqen tonë të internetit. Qëllimi ynë është t'ju japim një turne interaktiv në inventarin tonë të makinave të përdorura dhe pjesëve të makinave, si dhe t'ju lejojmë të merrni një ofertë të përshtatshme, të caktoni një takim shërbimi. Pa dyshim, kjo ka të bëjë shumë me automjetet që po i konsideroni, por në UCKN, ne mendojmë se ju gjithashtu duhet të keni pritshmëri mjaft të larta për nevojat tuaja.

 - Edward Lim, President i UCKN

VLERAT THELBËSORE

Emri, UsedCarKorea.Net, pasqyron krenarinë dhe shpirtin tonë: pa marrë parasysh sa pengesa hasim në rrugën tonë dhe sa të rënda janë ato, ne do t'i kapërcejmë ato dhe do të bëjmë hapa përpara me krenari sepse synimet tona janë gjithmonë përpara nesh, jo prapa.

  • 100% mbrojtje nga pagesa derisa transaksioni dhe dërgesa juaj të përfundojnë.
  • Porta për blerësit në mbarë botën për të blerë automjete të përdorura në Kore dhe pjesë auto për online.
  • Siguroni dhe plotësoni metodën e duhur të inovacionit për përvojën tuaj të mahnitshme të blerjes.

MARKA E KOMPANIS

Përparësitë tona

Ju lutemi na telefononi në + 82 32 858 0828 ose na vizitoni në 323, Incheon tower-daero, Yeonsu-gu, Incheon, Republika e Koresë (zip 22007) për më shumë informacion.

Ju lutemi shikoni listën tonë të inventarit dhe kërkoni një kuotim të plotë në faqen e inventarit ose lini një mesazh në whats App. Stafi ynë do t'ju përgjigjet gjatë orarit të punës.

Për shitësin e Koresë, ju lutemi kontaktoni zyrën tonë në + 82 32 858 0828
Për blerës ndërkombëtar, ju lutemi na kontaktoni përmes formularit të kontaktit në internet ose whatsapp

D TSHMITSIT E KLIENTIT

UCKN është absolutisht e mrekullueshme!

Nuk mund ta besoj se ishte kaq e lehtë për të blerë makinën time nga Koreja e Jugut. UCKN patjetër e bëri këtë aq të thjeshtë sa reklamohet. Sa herë që kompania jonë ka nevojë për një makinë të përdorur në Kore, ne me siguri do të donim të përdornim përsëri UCKN! - Mianmar

Pagesa ishte 100% e mbrojtur dhe komunikimi ishte perfekt! Për më tepër, gjendja e makinës ishte e njëjtë me atë që përshkruante dhe udhëzonte nga UCKN!

EKIPI YNË

Eduard Lim

Kryeshefi Ekzekutiv

Jung Tak Lim

Vice President

Peter Ahn

Drejtor Menaxhues

Myung Chul Shin

Menaxher i operacionit

Qasje e shpejtë!

Instaloni aplikacionin celular
×