Pse Zgjidhni SHBA

Mbrojtje 100%

100% mbrojtje nga pagesa derisa transaksioni dhe dërgesa juaj të përfundojnë.

Porta Globale

Porta për blerësit në mbarë botën për të blerë automjete të përdorura në Kore dhe pjesë auto për online.

Shërbim i kënaqur

Shërbim i qëndrueshëm dhe i shpejtë ndërkombëtar i klientit për eksperienca pa probleme të blerjes.

E sigurt dhe e plotë

Siguroni dhe plotësoni metodën e duhur të inovacionit për përvojat tuaja të mahnitshme të blerjes.

Lajmet e Tregtimit të UCKN -së

Ju lutemi shikoni lajmet më të fundit tregtare duke përfshirë këshilla, truket dhe udhëzuesit e zgjedhur për t'ju çuar në destinacionin tuaj dhe për t'i kthyer aventurat tuaja në përvojën më të mirë.
19 korrik

Shënim i Importit të Makinave të Përdorura në Taxhikistan

Kufizim Viti Jo Kufizim Moshe Dokumentet e kërkuara Kontrata e blerjes së automjetit ose dokumentacioni origjinal Autorizimi për të autorizuar lëvizjen Kopja e pasaportës ose vizës afatgjatë Titulli i automjetit dhe manuali teknik Automjeti do të duhet të kalojë një inspektim Automjeti duhet të jetë mbi 6 muaj i vjetër, por më pak se 10 vjeç Konfirmimi i punësimit…

18 korrik

Shënim i Importit të Makinave të Përdorura në Kamboxhi

Kufizimi i vitit Automjetet e vjetra më shumë se 15 vjeç do të tatohen shumë. model. Kontrata për import për Manifestin e ngarkesave Leje shoferi & Certifikata e Sigurimit Faturë e Transportit Origjinal Komercial/Fatura e blerjes Faturë e pagesës Licencë për import Statusi…

15 korrik

Mongolia Shënim i Importit të Makinave të Përdorura

Kufizimi i vitit Nuk kërkohen dokumente për kufizim moshe Fatura origjinale e ngarkesës që duhet të tregojë numrat e shasisë dhe motorit të automjetit, kapacitetin kub, vitin e prodhimit, markën dhe model. Kontrata për importin e Manifestit të ngarkesave Leje shoferi & Certifikata e Sigurimit Faturë e Transportit Origjinal Komercial/Fatura e Blerjes Faturë e pagesës Licencë për import Statusi i kontrollit të cilësisë së mallrave Lista e paketimit…

Qasje e shpejtë!

Instaloni aplikacionin celular
×