slide Gampang & Sederhana
KANGGO TUKANG MOBIL
Platform dagang otomatis global nyedhiyakake layanan sing aman lan kualitas kanggo mobil bekas, truk, bis, peralatan, pembeli suku cadang mobil ing saindenging jagad langsung saka Korea Selatan. Temokake Mobil bekas ing Korea

WHY CHOOSE US

Perlindhungan 100%

Perlindhungan mbayar 100% nganti transaksi lan kiriman sampeyan rampung.

Gerbang Global

Gerbang kanggo para pembeli ing saindenging jagad kanggo tuku kendaraan bekas lan suku cadang Korea kanthi online.

Layanan wareg

Layanan pelanggan internasional sing stabil lan cepet kanggo pengalaman tuku sing lancar.

Aman & Lengkap

Aman lan ngrampungake cara inovasi sing pas kanggo tuku pengalaman sing apik tenan.

Warta Perdagangan UCKN

Priksa warta dagang paling anyar kalebu tips, trik, lan pandhuan, supaya sampeyan menyang tujuan lan ngulandara dadi pengalaman paling apik.
19 Jul

Cathetan Impor Mobil bekas Tajikistan

Watesan Taun Ora Ana Dokumen Watesan Umur Wajib kontrak tuku kendaraan utawa dokumentasi asli Daya pengacara kanggo menehi wewenang Pindhah paspor utawa visa jangka panjang Judhul kendaraan lan manual teknis Kendaraan kasebut kudu diawasi. Mobil kudu umur 6 wulan, nanging Kurang saka 10 taun Konfirmasi lapangan kerja…

18 Jul

Cathetan Impor Mobil Kamboja

Watesan Taun Luwih saka kendharaan umur 15 taun bakal dikenai pajak Dokumen sing Diperlukan Tagihan Asli Lading sing kudu nuduhake sasis kendaraan & nomer mesin, kapasitas kubik, taun pabrik, merek lan model. Kontrak kanggo Izin Pembalap Cargo Manifest Drivers & Sertifikat Asuransi Invoice Transportasi Asli Komersial / Tuku Lisensi Pembayaran Invoice kanggo Status Impor…

15 Jul

Cathetan Impor Mobil Mongolia

Watesan Taun Ora Ana Dokumen Watesan Umur sing Diperlukan Bill Lading Asli sing kudu nuduhake sasis kendaraan & nomer mesin, kapasitas kubik, taun pabrik, merek lan model. Kontrak kanggo Izin Pembalap Cargo Manifest Drivers & Sertifikat Asuransi Invoice Transportasi Asli Lisensi Resi Pembayaran Invois untuk Status Impor tentang kontrol kualitas barang Kemasan Daftar…

Akses Cepet!

Instal Aplikasi Seluler
×